Foto af Club Sunset
Foto af Club Sunset
Foto af Club Sunset
Foto af Club Sunset
Foto af Club Sunset
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sunsetworldresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Sunset? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare medlemskab af Club Sunset tilbyder variation, fleksibilitet og kvalitet, som kun et gæstfrihedsfirma af verdensklasse kvalitet kan tilbyde, mens det kun tilbyder en verden af ​​innovative ferieoplevelser, men kun Club Sunset-medlemmer har adgang til. Klubben har fire resorts i det mexicanske caribiske område: Hacienda Tres Rios og Sunset Fishermen beliggende i Riviera Maya og Sunset Royal og Sunset Marina i Cancun. Feriesteder i Sunset World har en række underfirmaer til rådighed for at imødekomme medlems krav. Der er en lystbådehavn med fuld service for lysejere og et biludlejningsbureau.

Køber Club Sunset timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Sunset, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Sunset, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Sunset

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Sunset ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Sunset.

Alle søger Sælge timeshare brug af Club Sunset kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.