Foto af Club Salina Wharf
Foto af Club Salina Wharf
Foto af Club Salina Wharf
Foto af Club Salina Wharf
Foto af Club Salina Wharf

Adresse: Club Salina Wharf, Triq Il-Majjiera, Majjiera, Qawra SPB 1841, Malta
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: http://www.clubsalinahotelmalta.com/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Salina Wharf? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


For en overlegen ferie, overveje timeshare på Club Salina Wharf i Qawra, Malta. Uanset om du leder efter en fredelig ferie i solen eller masser af sjov og udforskning, kan dette feriested mødes og overstige alle forventninger. Feriestedet er kun to minutters gang fra Middelhavet, der er uden for Middelhavet og tilhørende vandsportsfaciliteter, herunder en dykkerskole. Qawra er et travlt og pulserende område med en stilfuld strandpromenade, og nærliggende Bugibba er endnu livligere. Bugibba Square er et fantastisk sted at tage om aftenen til live musik og gadeunderholdning - med masser af restauranter, barer, biografkompleks, shopping, og børns aktiviteter.

At komme rundt er nemt og billigt gjort ved at bruge de lokale luftkonditionerede busser, og øen har et væld af historie og arv at udforske. In-house er der indendørs og udendørs pools med underholdning i baren, smukke haver, legeplads, sauna og jacuzzi og en købmand. Din rummelige lejlighed med aircondition vil højst sandsynligt komme med en balkon med udsigt over haverne, så du kan spise al fresco med en fantastisk udsigt. Til afslapning timeshare med mulighed for masser at se og gøre, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Club Salina Wharf.

Club Salina Wharf-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Spillerum, Vaskeri, Legeplads Område, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Indretning, Nærliggende, Scuba Dykning Område (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende),
Lufthavn
Malta International - (13 miles - 20 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag fredag ​​lørdag tirsdag

Køber Club Salina Wharf timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Salina Wharf, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Salina Wharf, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Salina Wharf

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Salina Wharf ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Salina Wharf.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Club Salina Wharf kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.