Billede af Club Riza
Billede af Club Riza
Billede af Club Riza
Billede af Club Riza
Billede af Club Riza

Adresse: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring for mere information: 01787 881111

Click here to view more properties for sale and rent at Club Riza


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Club Riza til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Club Riza faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken / fuld), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Vaskeri, Elevator, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs),
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Indretning Legepladsområde (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Malta International - (13 miles - 20 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, Fredag, Lørdag, Tirsdag

Nyd et hjem hjemmefravær på Club Riza

Når du køber timeshare på ejendomme som Club Riza, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Riza, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Riza, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Riza

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Riza ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Riza.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Riza kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.