Billede af Holiday Club Puerto Calma
Billede af Holiday Club Puerto Calma
Billede af Holiday Club Puerto Calma
Billede af Holiday Club Puerto Calma
Billede af Holiday Club Puerto Calma

Adresse: Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayclubresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Holiday Club Puerto Calma


Holiday Club Puerto Calma kan findes kun en kort gåtur fra den gyldne strand i Puerto Rico de Gran Canaria fundet på Gran Canaria s Sydvestkysten på De Kanariske Øer. Bygget som feriested Puerto Rico tilbyder en række butikker og restauranter i sine kommercielle centre, hvilket gør det til et godt sted at shoppe mens du er på ferie.

Lejlighederne på Holiday Club Puerto Calma har en varm og hyggelig stemning med moderne detaljer, der åbner op til store balkoner og en fantastisk udsigt over havnen. Rejse og fritid gruppe Tro timeshare Ejere med en lille familie bør være tilfredse med lejlighederne på dette feriested. Lejlighederne kommer i et udvalg af en og to soveværelser enheder med fuldt udstyret køkken, satellit-tv, internetadgang og aircondition. Alle enkeltkøkkener har mikrobølgeovn, opvaskemaskine og keramiske kogeplader, der gør det nemt for gæsterne at spise. Gæsterne vil også finde en vaskemaskine og tørretumbler i det fælles område.

De søger at købe timeshare På dette feriested skal være tilfreds med resorts faciliteter, som omfatter en swimmingpool med vandstråler, børnebassin, barer, restaurant, fitnesscenter, sauna, massage terapi og en legeplads. Fans af lounging ved poolen vil være venligst at vide, at en af ​​søjlerne kan findes på det rummelige dæk omkring poolen. Feriestedet har også eksotiske haver og omhyggeligt udvalgte ganske områder rundt om byen, hvilket gør det lettere at slappe af og slappe af.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Rød 1-52 hele året

Holiday Club Puerto Calma faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Tøjvask, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Indretning, Nærliggende, Shoppingområde Spa (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Las Palmas - (31 miles - 49 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, mandag, onsdag

Køb Holiday Club Puerto Calma timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Puerto Calma inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Holiday Club Puerto Calma, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Puerto Calma

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Holiday Club Puerto Calma ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Puerto Calma.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Puerto Calma kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.