Billede af Club Maritimo Ronda III
Billede af Club Maritimo Ronda III
Billede af Club Maritimo Ronda III
Billede af Club Maritimo Ronda III
Billede af Club Maritimo Ronda III

Adresse: Paseo Maritimo, Los Boliches, 29640 Fuengirola, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Maritimo Ronda III? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tag et skridt udenfor Club Maritimo Ronda III i Fuengirola, Spanien, og dine fødder vil glæde sig over sandstranden, dine ører serenaderes af den blide bøjning af bølgerne. På ti meter væk er stranden ikke engang et hop, spring over, og et spring fra den forreste port, med liggestole, parasoller og endeløse vandsportsaktiviteter, der pisker dig hurtigt ind i paradiset. Dets flotte beliggenhed giver dig også kun gåafstand fra charmerende barer, restauranter og butikker i området samt den pulserende Fuengirola Port. Det er effektivt serviceret med offentlig transport, hvis du beslutter dig for at besøge nærliggende byer og landsbyer.

Imidlertid Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere tror det kan tage et stykke tid, før du beslutter dig for at vove dig ud. Hver af de 1-værelses lejligheder på Club Maritimo Ronda III hypnotise med en møbleret terrasse åbning til en smuk havudsigt. opgraderet timeshare lejligheder yderligere mesmerise med panoramaudsigt over den mægtige Costa del Sol kystlinje, der strækker sig imponerende syv kilometer. Indkvartering sover komfortabelt fire og er udstyret med stue og spisestue, fuldt udstyret køkken og eget badeværelse. Andre faciliteter, der sikrer dit behageligt ophold, inkluderer en privat swimmingpool, have, trådløs internetadgang og gratis parkering.

Club Maritimo Ronda III faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børn s Pool, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Vaskeri, Snackbar, Swimmingpool, Tennis, Windsurfing,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Casino (6.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Gymnastiksal (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Indretning, Nærliggende Restaurant, Nærliggende Sauna, , Telefon (i nærheden)
Lufthavn
Malaga - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Club Maritimo Ronda III timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Maritimo Ronda III inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Maritimo Ronda III, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Maritimo Ronda III

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Maritimo Ronda III ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Maritimo Ronda III.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Maritimo Ronda III kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.