Billede af Club Marina
Billede af Club Marina
Billede af Club Marina
Billede af Club Marina
Billede af Club Marina

Adresse: Calle Minerva Nummer 2, Costa del Silencio
Las Galletas, CANARY ISLANDS, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.club-marina.best.cd

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club Marina


Lige på sydspidsen på Tenerife er Costa del Silencio, den "stille kyst", der tilbyder en afslappende pause væk fra støj og stress i hverdagen. Club Marina er en fantastisk mulighed for dem, der går på ferie for at slappe af, tilbringe tid sammen med venner eller familie og at sole sig ved poolen, måske med en god bog eller en forfriskende drink.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kender værdien af ​​at sænke ned. Det er alt for nemt at blive fristet til at kramme for meget ind i en kort pause. Du ender med at vende tilbage træt; næsten behov for en ferie! At tage den pause du fortjener er afgørende, og med to puljer og et hot tub på stedet sammen med en restaurant og bar og et fuldt udstyret køkken, er der ikke behov for at forlade komforten af timeshare hvis du ikke vil.

For dem, der vove sig ud, er Tenerife en rigtig legeplads. De tilbudte aktiviteter omfatter hvalsafari, et besøg i El Teide vulkanen, surfing, vandreture gennem den interessante løv i interiøret, og selvfølgelig at se alle øens smukke strande. Med så meget på tilbud kan det være værd at booke din næste ferie her også!

Club Marina Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (7.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Medicinsk Udstyr I nærheden), Racquetball (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (4.0 miles), Windsurfing (3.0 miles)
Lufthavn
Reina Sofia - (7 miles - 11 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Club Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Marina, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Marina, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Marina

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Marina ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Marina.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Club Marina kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.