Billede af Club Mahindra på Claridges Hideaway
Billede af Club Mahindra på Claridges Hideaway
Billede af Club Mahindra på Claridges Hideaway
Billede af Club Mahindra på Claridges Hideaway
Billede af Club Mahindra på Claridges Hideaway

Adresse: Po Dhikuli, Ramnagar
Nainital Distrect, UT, 244175, INDIEN
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Mahindra hos Claridges Hideaway? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Club Mahindra på Claridges Hideaway til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Club Mahindra på Claridges Hideaway Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Telefon,
Nærliggende faciliteter
Medicinsk faciliteter (25.0 miles),
Lufthavn
- (999 miles - 1607 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Club Mahindra på Claridges Hideaway

Når du køber timeshare på ejendomme som Club Mahindra på Claridges Hideaway, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Mahindra hos Claridges Hideaway, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Mahindra hos Claridges Hideaway, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Mahindra på Claridges Hideaway

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Mahindra på ejendom Claridges Hideaway. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Mahindra på Claridges Hideaway.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Mahindra hos Claridges Hideaway kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.