Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas

Adresse: Avenida de Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: wwww.nexusleisure.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club las Adelfas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Palmas er en stor havn på Gran Canaria, den største af de Kanariske Øer ud for Afrikas kyst. Denne ø ligger måske tættere på ækvator end resten af ​​Spanien, men den bevarer stadig en udpræget spansk følelse. En i en gruppe af unikke øer, Gran Canaria har længe været en populær destination for britiske feriegæster, og alligevel bevarer den sin charme og skønhed.

Club Las Adelfas er et godt valg for dem, der leder efter en timeshare i solskinnet. Med restauranter kun et par minutters hyggelig vandring væk, er der rigelige muligheder for frokost og middag, uanset om du vil prøve nogle af de lokale retter eller finde mere trøstende, velkendte menuer. Hver lejlighed kommer også med et køkken, så det er nemt at tilberede enkle måltider for at holde det let og nyde med en kop kaffe med udsigt over udsigten.

Et plask i dagtimerne er godt og vel, men Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker især poolen på Club Las Adelfas om natten, når lyset er tændt og reflekteres tilbage af et køligt spejl. Dette er virkelig udvej for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres rejse til udlandet.

Club las Adelfas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Vaskeri, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Arrecife - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
Torsdag

Køber Club las Adelfas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club las Adelfas før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club las Adelfas, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club las Adelfas

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club las Adelfas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club las Adelfas.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Club las Adelfas kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.