Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas
Billede af Club las Adelfas

Adresse: Avenida de Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: wwww.nexusleisure.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club las Adelfas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Las Palmas er en stor havn på Gran Canaria, den største af Kanariske Ø-kæden ud for Afrikas kyst. Denne ø kan være tættere på ækvator end resten af ​​Spanien, men den opretholder stadig en tydelig spansk stemning. En i en gruppe af unikke øer, har Gran Canaria længe været en populær destination for britiske feriegæster, og alligevel opretholder den sin charme og skønhed.

Club Las Adelfas er et godt valg for dem der søger en timeshare i solskin. Med restauranter kun et par minutters behageligt vandre væk, er der rigelige muligheder for frokost og middag, hvad enten du vil prøve nogle af de lokale billetpriser eller finde mere trøstende, velkendte menuer. Hver lejlighed har også et køkken, så det er let at forberede enkle måltider for at holde det lys og nyde med en kaffe med udsigt over udsigten.

Et stænk om dagen er alt godt og godt, men Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker især poolen på Club Las Adelfas i løbet af natten, når lysene er tændt og reflekteres tilbage af et køligt spejl. Dette er virkelig udvej for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres rejse i udlandet.

Club Las Adelfas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Vaskeri, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Arrecife - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
Torsdag

Køb Club Las Adelfas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club las Adelfas, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Las Adelfas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Las Adelfas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club las Adelfas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Las Adelfas.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Las Adelfas kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.