Billede af Club Lakeridge
Billede af Club Lakeridge
Billede af Club Lakeridge
Billede af Club Lakeridge
Billede af Club Lakeridge

Adresse: 6028 Plumas St., Check-in Building
Reno, NV, 89509, USA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Lakeridge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Club Lakeridge til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Club Lakeridge faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon / Tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Fitnessrum, Racquetball (Udstyr til rådighed), Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Squash (Udstyr til rådighed), Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Tennis (Udstyr til rådighed), Whirlpool /
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Strand (40.0 miles), Casino (3.0 miles), Langrend (30.0 miles), Downhill Skiing (30.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Lake (40.0 miles) ), Live Entertainment (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (4.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Reno / Tahoe International - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Club Lakeridge

Når du køber timeshare på ejendomme som Club Lakeridge, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Lakeridge, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Lakeridge, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Lakeridge

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Lakeridge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Lakeridge.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Lakeridge kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.