Billede af Club La Costa Vacation Points
Billede af Club La Costa Vacation Points
Billede af Club La Costa Vacation Points
Billede af Club La Costa Vacation Points
Billede af Club La Costa Vacation Points

Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club La Costa Vacation Points


Som forhandler af Club La Costa Vacation Points og foretrukken partner Rejse og fritid gruppe er glade for at tilbyde muligheden for at videresælge Club La Costa Vacation Points. Denne ferieordning giver medlemmer adgang til Club La Costas portefølje af luksusresorts på steder lige fra Skotland, Tenerife Og Orlando Florida. Medlemmerne har også mulighed for at udveksle deres point, der giver medlemmer adgang til tusindvis af resorts rundt om i verden.

Medlemmer af Club La Costa Vacation Points kan medbringe point fra tidligere eller følgende år, hvis de ønsker at planlægge en længere ferie. Hvis medlemmer vælger det, kan de endda tilbyde point til familiemedlemmer og venner, så de kan nyde Club La Costas mange prisvindende oplevelse.

Som forventet fra luksusresorts kan der findes en række aktiviteter på Club La Costas feriesteder fra vintersport og vandreture i Østrig At slappe af på stranden eller ved poolen i Spanien. Der er endda børneklubber til rådighed, der giver forældre mulighed for at få lidt tid for sig selv. Som det kunne forventes, er Club La Costas repræsentanter altid ivrige efter at hjælpe, uanset om det er i forbindelse med at arrangere en rejse eller endda mens de er væk på ferie, hvilket betyder, at ferieklubmedlemmer aldrig skal lade sig gætte.

Club La Costa Vacation Points fordele 1

Club La Costa Vacation Points fordele 2

Køb af Club La Costa Vacation Points timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Vacation Points før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Vacation Points, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Vacation Points

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Vacation Points ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Vacation Points.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Club La Costa Vacation Points kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.