Billede af Club La Costa Sierra Marina
Billede af Club La Costa Sierra Marina
Billede af Club La Costa Sierra Marina
Billede af Club La Costa Sierra Marina
Billede af Club La Costa Sierra Marina

Adresse: Sierra Marina, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa i Sierra Marina? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis det du leder efter i timeshare or Fraktioneret ejerskab er en ideel beliggenhed, rummelig indkvartering og faciliteter af høj standard, behøver du ikke lede længere end Club La Costa Sierra Marina. Beliggende i Malaga, Spanien, Kan dette feriested på Costa del Sol prale af op til fjorten solstråler hver dag på bestemte tider af året - perfekt til at arbejde på din solbrunning, mens du lægger sig af en af ​​de seks onsite puljer.

Spisning gøres enkel ved at medtage komplette køkkenfaciliteter, herunder mikrobølgeovn og komfur, i din simpelthen endnu smagfuldt indrettede lejlighed, og der er også mange restauranter og caféer på stedet.

Det er nemt at komme rundt med den gratis pendulkørsel, der betjener de forskellige dele af byen. Hvis du ønsker at udforske det lokale område med dets uendelige mange seværdigheder og attraktioner, er det ca. en ti til tyve minutters gang til byens centrum - eller du kan bruge de pålidelige lokale transporttjenester til at komme rundt. Nyd udsigten over havet eller bjergene fra din balkon eller terrasse. Rejse og fritid gruppe Mener, at hvis du overvejer timeshare or Fraktioneret ejerskab, vil du med fordel overveje Club La Costa Sierra Marina.

Club La Costa Sierra Marina faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Træningsudstyr (2.0 miles), Spillerum (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Snackbar (I nærheden), Squash (2.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (2.0 miles) , Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køber Club La Costa Sierra Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Sierra Marina før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Sierra Marina, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Sierra Marina

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Sierra Marina ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Sierra Marina.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Sierra Marina kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.