Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol
Billede af Club La Costa Marina del Sol

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club La Costa i Marina Del Sol


En destination året rundt som Costa del Sol, Spansk vin, Giver alle feriegæster mulighed for at flygte til sol, hav og sand, når stresset i dagligdagen og det dårlige vejr bliver for meget, hvilket gør timeshare or Fraktioneret ejerskab her en ideel ferieinvestering. Club La Costa ved Marina Del Sol tilbyder mere end bare adgang til de mange nærliggende strande - du vil aldrig kede dig med den brede vifte af faciliteter og aktiviteter hverken i eller i kort afstand fra resortet. Dens unikke layout betyder, at du selv i højsæsonen kan slappe af i fred. Indkvartering har en række studio-, et- og to-værelses lejligheder, som giver dig fleksibiliteten til at beslutte præcis, hvad du har brug for, mens du er væk.

På resortet venter dig tre puljer, et væld af restauranter og snackbarer - der spænder fra familievirksomheder til hyggelige kroge, der er forbeholdt par - og et underholdningsprogram med forskellige shows og børneklub hele dagen. Nyd at vågne op til solopgangen, en dag med at arbejde på din tan eller udforske det velhavende lokale område og derefter nippe til cocktails, når solen går ned. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare og Fraktioneret ejerskab Til videresalg med Club La Costa på Marina Del Sol.

Club La Costa Marina del Sol faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Spillehal, Supermarked, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Motion Udstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Club La Costa Marina del Sol timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Marina del Sol, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Marina del Sol, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Marina del Sol

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Marina del Sol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Marina del Sol.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Marina del Sol kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.