Foto af Club La Costa Marina del Rey
Foto af Club La Costa Marina del Rey
Foto af Club La Costa Marina del Rey
Foto af Club La Costa Marina del Rey
Foto af Club La Costa Marina del Rey

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa i Marina Del Rey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club La Costa i Marina Del Rey er et eksklusivt feriested, der kun er medlem og har udsigt over det arabiske Sohail-slot, for ikke at nævne panoramaudsigt over Middelhavet og nærliggende bjergkæder. timeshare or Fraktioneret ejerskab. Det kan findes perched i en forhøjet position indenfor Spaniens berømte Costa del Sol, og kystbyer som Malaga og Marbella er en kort køretur væk. Resortet tilbyder rummelige lejligheder med et og to soveværelser, der er fyldt med bekvemmeligheder, men alligevel bevarer deres behagelige charme og sover op til seks personer på én gang. Hvis du kan lide at vise din kulinariske flair, mens du er på ferie, er alt ved hånden for at hjælpe dig - eller forkæle dig med at spise ude på de mange typer køkken, der findes i både de umiddelbare og lokale områder.

Hvis du elsker at udforske og nyde historien og kulturen, skal du rejse til det kongelige Sevilla eller storslåede Córdoba, en romersk-grundet by, der er vært for en indviklet, fantastisk moske. At rejse lidt længere væk giver dig også mulighed for at være vidne til den visuelle godbid, der er det legendariske Alhambra Palace. Til timeshare or Fraktioneret ejerskab der giver dig adgang til alt dette og mere, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Club La Costa på Marina Del Rey.

Club La Costa Marina del Rey Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Svømmepøl,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Børnebassin (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Legerum (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutik (i nærheden), levende underholdning i nærheden, medicinsk udstyr (i nærheden), legepladsområde (i nærheden), restaurant i nærheden, snackbar (i nærheden), tennis i nærheden, vandski (2.0 miles) Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Club La Costa Marina del Rey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Marina del Rey, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Marina del Rey, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Marina del Rey

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Marina del Rey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Marina del Rey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Marina del Rey kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.