Billede af Club La Costa Fractional Paradise
Billede af Club La Costa Fractional Paradise
Billede af Club La Costa Fractional Paradise
Billede af Club La Costa Fractional Paradise
Billede af Club La Costa Fractional Paradise

Adresse: Paradise Club, Calle Galicien Antal 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Ownership Paradise? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

En stor flugt til paradiset er præcis det, du får med Fraktioneret ejerskab på Club La Costa Paradise. Tag en uges fri fra din hverdag, og find dig selv fortryllet af charmen og tiltrækningen ved dette feriested af høj standard i Tenerife, Spanien - kendt af de lokale beboere som Eternal Spring. Uanset hvilken tid på året du går, får du opleve godt vejr i en fantastisk beliggenhed, der lader til, at den blev lavet specielt til din ferie. Tilbring dine dage ved den opvarmede pool med fri form, liggende i boblebadet, opretholde din rutine i fitnesscentret og nyde udsigten til La Gomera fra din solnedglede balkon.

Denne del af ejerskabet er knyttet til Club La Costas pointprogram, som giver dig fleksibiliteten ved at rejse rundt i hele Club La Costas portefølje af feriesteder.

Rummelige lejligheder er fuldt udstyrede med alt hvad du behøver, hvis du vil lave dine egne måltider, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Tag en tur til Tiede National Park for at udforske månelandskabet. Slap af om aftenen med en cocktail. Brøk ejerskab På dette vidunderlige feriested vil du give år efter år med gode minder, så til din næste ferieinvestering, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje Fraktioneret ejerskab på Club La Costa Paradise.

Club La Costa Fractional Paradise faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Børne s Pool, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Whirlpool / Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (1.0 miles) I nærheden), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Køber Club La Costa Fractional Paradise timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Paradise før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Fractional Paradise, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Fractional Paradise

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Fractional Paradise ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Paradise.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Club La Costa Fractional Paradise kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.