Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Kig op! På en bakketop med udsigt Spanien's Costa del Sol er hvor du vil finde Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey. Denne majestætiske ejendom tilbyder panoramaudsigt over havet fra din terrasse eller balkon. Elegant designet i traditionel andalusisk stil, de flislagte tage og buede terrasser byder dig velkommen til dette omgivende paradis.

Køb Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Brøk Ejerskab Castillo Del Rey

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa fraktioneret ejerskab Castillo Del Rey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Castillo Del Rey kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.