Billede af Club La Costa Fractional Marina del Rey
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Rey
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Rey
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Rey
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Rey

Adresse: Marina del Rey, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Marina del Rey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Marina del Ray kan findes mellem Benalmadena Costa og Marbella på Costa Del Sol i Spanien. Feriestedet har en høj beliggenhed med uforstyrret udsigt over Middelhavet og fjerne bjergkæder. Rejse og fritid gruppe Mener, at på grund af kystbyer Fuengirola, Marbella og Malaga kun er en kort køretur væk folk interesseret i Fraktioneret ejerskab På Marina del Ray skal du kunne finde gode shoppingmuligheder, et spændende natteliv samt masser af sports- og fritidsaktiviteter, herunder mange golfbaner at vælge imellem.

Enhver interesseret i Fraktioneret ejerskab på Club La Costa Marina del Rey finder lejlighederne i et villakompleks med traditionelt andalusisk design med udsigt over havet og Sohail Slot i Fuengirola. Lejlighederne på dette resort har aircondition; kommer i en række studiolejligheder, et-, to- og treværelsesenheder med komfortable møbler og en række faciliteter, herunder fuldt udstyrede tekøkkener.

Faciliteterne på Club La Costa Marina del Rey inkluderer private haver og to kompakte pools, der gør det perfekte sted til en rolig ferie fyldt med solbadning og afslapning. Aktiviteterne på dette resort omfatter tennis, ridning og bowls. Der er også over fyrre golfbaner i nærheden, masser af sandstrande og vandsport, så gæsterne bør altid finde noget at lave.

Club La Costa Fractional Marina del Rey faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder)
Resort faciliteter
Fitnesscenter, Gavebutik eller aviskiosk, Hæveautomat / bank, Spa, Spa: Massage, Natklub, Svømmebassin, Billard eller poolbord, På stedet - Swimmingpool - Antal pools: 2
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Børnebassin (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Legerum (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutik (i nærheden), levende underholdning i nærheden, medicinsk udstyr (i nærheden), legepladsområde (i nærheden), restaurant i nærheden, snackbar (i nærheden), tennis i nærheden, vandski (2.0 miles) Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga, 17 miles
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køber Club La Costa Fractional Marina del Rey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Marina del Rey før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Fractional Marina del Rey, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Fractional Marina del Rey

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Fractional Marina del Rey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Marina del Rey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fractional Marina del Rey kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.