Billede af Club La Costa Destination Club
Billede af Club La Costa Destination Club
Billede af Club La Costa Destination Club
Billede af Club La Costa Destination Club
Billede af Club La Costa Destination Club
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Club La Costa Destinations Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club La Costa s Globalt netværk af hoteller og feriesteder giver medlemmer adgang til mere end 4000 resorts i over 100 lande. Club La Costa startede i 1984 vokser til over 50,000 medlemmer i 22 luksus resorts i Spanien, Tenerife, Østrig og Storbritannien med tilknytningsaftaler, der giver medlemmer adgang til tusindvis af resorts rundt om i verden. Club La Costa Destination Club tilbyder også ejere adgang til en gren af ​​krydstogter til klubmedlemmer, så de kan gøre endnu mere ud af deres timeshare.

Som foretrukket partner Rejse og fritid gruppe Tro på indkvartering på Club La Costa s Luksus resorts at være rummelige og holdes til en høj standard med høj kvalitet møbler satellit-tv og fuldt udstyrede køkkener og faciliteter. Skisportsstederne holdes rene og ryddelige plus Club La Costa giver alle de faciliteter, man kan forvente af et luksuriøst feriested som on-site butikker og restauranter, underholdning og børns aktiviteter, så der bør være noget at gøre for hele familien.

At arrangere deres syv natferie med Club La Costa Destinations Club ved hjælp af dette timeshare Baserede system, som alle medlemmer skal gøre er at ringe til sin bookingafdeling for at arrangere deres ferie med Club La Costa høflige medarbejdere, der altid er ivrige efter at hjælpe. De har endda en rejseafdeling, der kan bestille medlemmer flyvninger på dine vegne, mens feriestederne tilbyder medlemmer en velkomstpakke ved ankomsten med ferie essentials, hvis der var noget, de måske har glemt.

Køb Club La Costa Destinationer Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Destination Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Destinations Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Destination Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Destinations Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Destination Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Destination Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.