Billede af Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Billede af Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Billede af Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Billede af Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Billede af Club Elite Vacation på La Fenice Resort

Adresse: Localita Osseddu, Golfo di Olbia, Olbia, Sardinien (OT) 07026, Italien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lafeniceresort.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Elite Vacation på La Fenice Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club Elite Ferie på La Fenice Resort er en ny slags bygning i boligkomplekset Olbia 2 i lokalitet Osseddu. Beliggende i en panoramisk position på Olbia-bugten og tæt på sandstranden i Pittulongu.

Denne timeshare består af lejligheder med store verandaer, og boligen La Fenice passer diskret i det naturlige miljø og det grønne i Middelhavet.

For et gebyr: pendulkørsel til cala bananstranden (både udstyret og gratis); mulighed for at organisere individuelle og gruppeoverførsler (maks. 8 personer) til enhver destination, kontakt receptionen for priser; i alle lejligheder er der aircondition for 5 Euro pr. dag.

Et stort program med udflugter og miniture tilbydes for at lære Nord-Sardinien at kende bedst muligt.

Landsbyens faciliteter inkluderer også en stor bar, amfiteatret, en swimmingpool udstyret til voksne, tennisbaner, fodbold, volleyball. Et ungt og dynamisk animationsteam arrangerer i løbet af dagen individuel og kollektiv tennis, svømning, turneringer, spil og om aftenen forskellige underholdninger, musik og disco-aftener.

Det specialiserede personale i landsbyanimationen tager sig af dine børn under dit ophold.

Komplekset har 52 værelser alle møbleret, indbydende og fint møbleret i detaljer.

Lejlighederne har 4-6 senge, der består af:

 • en ekstern veranda / gårdhave
 • udstyret køkken
 • privat badeværelse
 • hårtørrer
 • telefon
 • fjernsyn
 • linned og linnedskift
 • rengøring
 • Der er særlige aftaler for halvpension og fuldpension i landsbyens restaurantstruktur.

  Købe Club Elite-ferie på La Fenice Resort timeshare

  Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lej Club Elite Vacation på La Fenice Resort, før du køber

  Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Elite Vacation på La Fenice Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

  Salg og videresalg på Club Elite Vacation på La Fenice Resort

  Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Elite Vacation på La Fenice Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Elite Vacation på La Fenice Resort.

  Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Elite Vacation på La Fenice Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

  For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.