Billede af Club El Beril
Billede af Club El Beril
Billede af Club El Beril
Billede af Club El Beril
Billede af Club El Beril

Adresse: Club El Beril (#2972), Calle el Beril, La Caleta, Adeje, Tenerife, Kanariske Øer 38679
Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club El Beril


Club el Beril i Tenerife, Spanien kan beskrives som de mange farver azurblå, safir og akvamarin. Under en stor blå himmel er den store indendørs swimmingpool et løfte om afslapning. I mellemtiden er de vigtigste strande ved Playa de las Americas kun et hop, spring og et spring væk. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere garanterer, at en ferie i denne private oase ikke vil gå under fuldkommenhed.

Studiet, en-og to-værelses lejlighed timeshare Enhederne har balkon med fantastisk udsigt over Atlanterhavet eller mousserende pool. Samtlige er rummelige og leveres som standard med gratis trådløs internetadgang. Velindrettede, disse lejligheder med selvforplejning er udstyret med et opholdsområde, fuldt udstyret køkken med ovn og nogle med vaskemaskiner.

Bortset fra at slappe af i de elegante værelser tilbyder Club El Beril gæsterne sportsaktiviteter som bordtennis og vandreture. Fiskefiskere vil også finde fiskeri faciliteter. Udvej har også overvåget børnebassin, stort supermarked, vaskeriservice, lægehjælp og biludlejning. Endelig er der en golfbane i nærheden, samt fine spisesteder og bistroer. Populære attraktioner som Aqualand og Plaza del Duque Shopping Center er også inden for rækkevidde.

Club El Beril Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Minikøkken / Fuldt), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Fiskeri, Medicinsk faciliteter, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Snackbar ), Vandski (i nærheden),
Lufthavn
Tenerife - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb Club El Beril timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club El Beril, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club El Beril, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club El Beril

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club El Beril ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club El Beril.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club El Beril kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.