Foto af Club Costa Sal
Foto af Club Costa Sal
Foto af Club Costa Sal
Foto af Club Costa Sal
Foto af Club Costa Sal

Adresse: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.costasal.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club Costa Sal


Beliggende i det populære feriemål Matagorda i Puerto Del Carmen, Lanzarote du vil finde Club Costa Sal. Denne prisvindende timeshare resort ligger blandt 13 hektar frodige haver med en bred vifte af onsite faciliteter, herunder et supermarked, tennisbane, legeplads og to pool områder med både voksne og børnebassiner. Rejse og fritid gruppe tro på onsite bar og restaurant bemandet med engelske og irske arbejdere tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad er en sand bonus.

Denne timeshare udvej tilbyder en blanding af studio, et soveværelse og to værelses lejligheder. Der er også en række bungalows og villaer på tilbud. Alle boliger tilbyder alle de faciliteter, du ville forvente af en udvej af denne kaliber, såsom satellit-tv, telefon, Wi-Fi, aircondition og et tekøkken med større egenskaber, der tilbyder et fuldt udstyret køkken.

Club Costa Sal ligger kun 10 minutter fra Arrecife lufthavn i et helt område af Matagorda, kun 4 minutters gang fra lokale barer, restauranter, supermarkeder og en hvid sandstrand med fodgængerpromenade. Der er også en busforbindelse kun 50 meter væk med en timeservice til Puerto de Carmen, Arrecife, Playa Honda og Costa Tequise.

Køber Club Costa Sal timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Costa Sal, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Costa Sal, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Costa Sal

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Costa Sal ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Costa Sal.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Costa Sal kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.