Billede af Club Coral View Resort
Billede af Club Coral View Resort
Billede af Club Coral View Resort
Billede af Club Coral View Resort
Billede af Club Coral View Resort

Adresse: Tremitheris 2 & Orestiados 17, Peyia, Peyia, 8560, Cypern
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: clubcoral-view.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Coral View Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Coral View Resort er perfekt designet til at passe ind i et naturligt amfiteater. Placeringen er ideel til at udforske det omkringliggende område, som har noget at tilbyde alle. Dette spænder fra havgrotterne til den maleriske fiskerihavn St. George. Fremragende til svømning af sandstrande og vandsport i Coral Bay er kun få minutters kørsel væk. Peyia landsbys centrum, en blomstrende landsby med et fint udvalg af butikker, barer og restauranter, er kun 5 minutters gangafstand. For dem, der gerne vil slappe af, er der de anlagte haver, der fejer op til swimmingpoolen med solterrasser for fuldt ud at nyde den blå himmel og den storslåede udsigt over havet.

Club Coral View Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Madlavning, Fjernsyn
Resort faciliteter
Swimmingpool, Onsite - Swimmingpool ude: Uopvarmet, Biludlejning, Flersproget personale, Internetadgang på offentlige områder (tillægsgebyrer kan forekomme): Trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter
Strand (3.0 mi), Strandtype: Hav, Windsurfing (3.0 mi), Golf (7.0 mi), Golf - Antal huller: 18, Vandski (3.0 mi), Shopping, Bar / lounge Salon (Nærliggende), Natklub (Nærliggende), Fitness Center (3.0 mi)
Lufthavn
Paphos
Tjek ind / ud
16:00

Køber Club Coral View Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Coral View Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Coral View Resort, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Coral View Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Coral View Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Coral View Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Coral View Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.