Billede af Club Access 2 Leisure
Billede af Club Access 2 Leisure
Billede af Club Access 2 Leisure
Billede af Club Access 2 Leisure
Billede af Club Access 2 Leisure

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.a2l.biz

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Club Access 2 Leisure? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I en verden fuld af uendelige og spektakulære destinationer, hvordan tilfredsstiller du din vandrelyst? Det virker som et kompliceret spørgsmål, men Club Access 2 Leisure har det enkleste og mest geniale svar: vær en del af deres klub og få uendelig adgang til en multi-destination timeshare ejerskab med en portefølje af resorts at vælge imellem. Pludselig er valg, kvalitet, rådgivning og service i dine hænder.

Besværet kan du planlægge en utrolig ferie i det solrige Australien. Et udvalg af luksusindkvartering i Spanien, Texas og Filippinerne venter på dig. At bestille en ferie i Florida, Mexico, Østrig, Jamaica eller Thailand er så glat som silke. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere forsikrer, at Club Access 2 Leisure vil tage sig af alt for dig med sit store netværk af over to tusinde udsøgte ferieresorts verden over.

Derudover giver et medlemskab dig mulighed for ekstra lange ferier, når du låner eller sparer uger fra år til år. Når du opgraderer din konto, nyder du også det privilegium at reservere særlige ferier i højsæsonen eller når du rejser med en stor gruppe. Gæstecertifikater, ekstra uger og bonusuger er også nyttige for at sikre, at dine behov og luner bliver tilgodeset med omtanke. For ferieejerskab, der er virkelig fleksibelt og velplejet, skal du ikke lede længere.

Køber Club Access 2 fritidstimeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Access 2 Fritid, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club Access 2 Leisure, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Access 2 Leisure

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Access 2 fritidsejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Access 2 Leisure.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Access 2 Leisure kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.