Foto af Clowance Estate & Country Club
Foto af Clowance Estate & Country Club
Foto af Clowance Estate & Country Club
Foto af Clowance Estate & Country Club
Foto af Clowance Estate & Country Club

Adresse: Clowance Estate, Clowance House, Praze-a-Beeble, Camborne, TR14 0PT, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clowance.co.uk

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Clowance Estate & Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Oplev magien i Clowance Estate and Country Club, et sted gennemblødt i historie og udviklet til overordentligt høje standarder i Cornwall, England. timeshare på dette eksklusive feriested garanterer ikke kun dig maksimal privatliv, det tilbyder også en storslået udsigt over hjertet af Cornwall. En karakteristisk luksus tilbagetrækning fra de daglige stresser, der får os alle sammen fra tid til anden-trin væk til denne unikke landlige oase for frisk luft, frihed og den forrevne Cornish-kyst. Smagfuld indretning og en stor plads giver dig mulighed for at føle dig hjemme, uanset hvor langt du er på vej til denne maleriske flugt.

Beliggende tæt på de typiske britiske vartegn som Lands End og Penzance, har du rig mulighed for at udforske området og passe i ture til shopping og underholdning. Det er hvis du selv synes at have lyst til at forlade grunde med faciliteter og aktiviteter, der leveres til den højeste standard for gæstepleje. Spabad og sauna er til rådighed for din afslapning, sammen med et fitnesscenter og en pool (hvoraf begge har tider afsat kun for voksne). Rejse og fritid gruppe anbefaler stærkt hvert øjeblik du bruger på Clowance Estate og Country Club, hvor den britiske timeshare bare ikke bliver bedre.

Køb Clowance Estate & Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Clowance Estate & Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Clowance Estate & Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Clowance Estate & Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Clowance Estate & Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Clowance Estate & Country Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Clowance Estate & Country Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.