Foto af Cherry Orchard Timeshare
Foto af Cherry Orchard Timeshare
Foto af Cherry Orchard Timeshare
Foto af Cherry Orchard Timeshare
Foto af Cherry Orchard Timeshare

Adresse: Cherry Orchard lejlighedshotel, Station Road
Port Erin, IM9 6AN, Isle of Man
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.cherry-orchard.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Cherry Orchard Timeshare? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Få steder i verden konkurrerer med Isle of Man's naturlige skønhed. Dens frodige dale, golde bakker og barske kyster fremhæver det bedste af Storbritannien. Omgiv dig selv med denne smukke natur 24 og syv og ring Cherry Orchard i Port Erin dit hjem til din næste timeshare ferie. Dette trestjernede lejlighedskompleks ligger kun 30 minutter fra Douglas og femten minutters kørsel fra Isle of Man lufthavn og ligger kun fem minutters gang fra stranden og butikkerne.

I øvrigt, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere foretrækker denne indkvartering for sine lejligheder med en og to soveværelser med egen forplejning, der sover mellem henholdsvis to og fire personer. Faciliteter, der er fælles for begge enheder, er et dobbelt- og soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med sovesofa, fuldt udstyret køkken, privat badeværelse med hovedbruser og hårtørrer, gratis udsigt til digital-tv og DVD-afspiller, direkte telefon og gratis trådløs internetadgang. En barneseng og høj stol fås på anmodning.

For yderligere underholdning og fornøjelse for gæsterne har Cherry Orchard en restaurant og bar, fritidscenter, indendørs swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Andre pålidelige tjenester på stedet inkluderer en 24-timers reception, vaskeri og gratis parkering.

Cherry Orchard Timeshare Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Spillehal, Health Club, Tøjvask, Elevator, Sauna, Snackbar, Spa, Swimmingpool (indendørs),
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), Casino (14.0 miles), Fiskeri (i nærheden), Golf (i nærheden), Supermarked (i nærheden), Ridning (12.0 miles), Live underholdning (i nærheden), Medicinske faciliteter (i nærheden), Restaurant (i nærheden) , Dykning (3.0 miles), Shoppingområde (i nærheden), Squash (12.0 miles), Tennis (i nærheden), Vandski (3.0 miles),
Lufthavn
Isle of Man - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Købe Cherry Orchard Timeshare timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Cherry Orchard Timeshare, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Cherry Orchard Timeshare, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Cherry Orchard Timeshare

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Cherry Orchard Timeshare ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Cherry Orchard Timeshare.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Cherry Orchard Timeshare kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.