Billede af Chenay Bay Beach Resort
Billede af Chenay Bay Beach Resort
Billede af Chenay Bay Beach Resort
Billede af Chenay Bay Beach Resort
Billede af Chenay Bay Beach Resort

Adresse: East End Road, PO Box 24600
St. Croix, VI, 824, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.chenaybay.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Chenay Bay Beach Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Chenay Bay Beach Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Chenay Bay Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken), mikrobølgeovn (nogle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Børnepasning, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Snackbar, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (2.0 miles), Bådsejlads (2.0 miles), Træningsudstyr (2.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (1.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Frisør (2.0 miles), Health Club (2.0 miles) ), Ridning (5.0 miles), Vaskeri (2.0 miles), Medicinsk faciliteter (4.0 miles), Indkøbsområde (3.0 miles), Vandski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles)
Lufthavn
Henry E. Rohlsen - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Chenay Bay Beach Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Chenay Bay Beach Resort, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Chenay Bay Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Chenay Bay Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Chenay Bay Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Chenay Bay Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Chenay Bay Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Chenay Bay Beach Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.