Billede af Chateau Country Club de Tredion
Billede af Chateau Country Club de Tredion
Billede af Chateau Country Club de Tredion
Billede af Chateau Country Club de Tredion
Billede af Chateau Country Club de Tredion
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.chateaudetredion.fr

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Chateau Country Club de Tredion? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvem har ikke drømt om at leve et eventyrliv i et århundredes slot? Når du bor på Chateau Country Club de Tredion, vil du handle ud af dine fantasier, da slottet er lige ud af en fortællingsbog. Tredion er beliggende i landdistrikterne Bretagne, en region, der er berømt for sin rustikke charme og maleriske landsbyer. En eftermiddag vandrer gennem nogle af disse små byer, efterfulgt af en tilbagevenden til timeshare i et slotstårn vil du føle dig som Belle før hun møder sit Beast!

Chateau Country Club de Tredion Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis),
Resort faciliteter
Fiskeri, Vaskeri, Svømmebassin, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (14.0 miles), Strand (19.0 miles), Bådsejlads (14.0 miles), Casino (44.0 miles), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (4.0 miles), Health Club (19.0 miles) Ridning (9.0 miles), Lake (16.0 miles), Live Entertainment (12.0 miles), Medicinsk faciliteter (4.0 miles), Shoppingområde (4.0 miles),
Lufthavn
Nantes - (81 miles - 130 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Chateau Country Club de Tredion timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Chateau Country Club de Tredion, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Chateau Country Club de Tredion, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Chateau Country Club de Tredion

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Chateau Country Club de Tredion ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Chateau Country Club de Tredion.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Chateau Country Club de Tredion kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.