Billede af Castel Club
Billede af Castel Club
Billede af Castel Club
Billede af Castel Club
Billede af Castel Club

Adresse: Residence Castel Club Leysin Parc, Route de Collonges, Leysin, CH-1854, Schweiz
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.apparthotel-leysin.ch

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Castel Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Moderne, dyrket og berømt for sine alpine eventyr og snehvide toppe, Schweiz er absolut et must-visit for feriegæster. For dem der søger en episk rejse i byen Leysin, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kan ikke foreslå et bedre timeshare bo end Castel Club.

Omgivet af hallucinatoriske landskaber ligger denne indkvartering tæt på fine restauranter, butikker og den lokale togstation. Populære attraktioner som Leysin-Berneuse og Diablerets-Isenau Gondolas, Leysin og Les Diablerets Skisportssteder og Aigle Slot er også i nærheden. I mellemtiden er de rummelige studiolejligheder og lejligheder, der tilbydes af Castel Club, alle charmerende og hyggelige. Hver er udstyret med et køkken, der har sådanne mod cons som køkkenudstyr, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og børns høj stol. Der er også et privat badeværelse og en balkon, der har en smuk sydvendt udsigt over Alperne.

Der er trådløs internetadgang i lobbyen, og gæsterne modtager desuden rabatkuponer i de syv restauranter i Leysin. Andre faciliteter omfatter en bar og lounge, udendørs tennisbane, skiopbevaring og gratis bus til svævebanerne. Udlejning af mountainbikes er også tilgængelig, samt selvserviceklud, tur og billethjælp og lufthavnstransport.

Castel Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Some Units), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Minikitchen / Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Elevator, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Downhill Ski (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Sø (3.0 miles), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Skiskole (Nærliggende), Swimmingpool (Nærliggende)
Lufthavn
Genève - (78 miles - 125 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Castel Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Castel Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Castel Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Castel Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Castel Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Castel Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Castel Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.