Billede af Casablanca Tiempo Compartido
Billede af Casablanca Tiempo Compartido
Billede af Casablanca Tiempo Compartido
Billede af Casablanca Tiempo Compartido
Billede af Casablanca Tiempo Compartido

Adresse: Viedma Numero 1151 og Lamarque, Las Grutas, RN, 8521, ARGENTINA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Casablanca Tiempo Compartido? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Casablanca Tiempo Compartido til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Casablanca Tiempo Compartido faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Strand, Spillelokale, Vaskeri, Indkøbscenter, Snackbar,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing ),
Lufthavn
Viedma International - (112 miles - 180 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefraoplevelse på Casablanca Tiempo Compartido

Når du køber timeshare på ejendomme som Casablanca Tiempo Compartido, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Casablanca Tiempo Compartido, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Casablanca Tiempo Compartido, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Casablanca Tiempo Compartido

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Casablanca Tiempo Compartido ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Casablanca Tiempo Compartido.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Casablanca Tiempo Compartido kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.