Billede af Casa Metz
Billede af Casa Metz
Billede af Casa Metz
Billede af Casa Metz
Billede af Casa Metz

Adresse: Via Iman 5, Santa Cristina Val Gardena, (BZ) 39047, Italien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.casametz.it

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Casa Metz? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I det populære hverdags skiområde i Val Gardena, Italien, præsenterer Casa Metz i Santa Cristina det perfekte timeshare Bo for rejsende, der søger at opleve de klassiske løber, fint pulver og fascinerende baner omkring Dolomiti Superski-området. Omgivet af snedækkede bjerge ligger denne pittoreske bolig mindre end ti minutter fra det berømte skiområde Sella Ronda og ligger kun fem kilometer fra Ortisei. I mellemtiden tager det kun fem minutters gang at nå Monte Pana svævebanen. Der tilbydes gratis skiopbevaring på hotellet samt Wi-Fi-adgang. Der er også en have og parkeringsplads her.

Hvad angår værelser, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere anbefaler et ophold i en af ​​de tredive tre rummelige og komfortable studio og 1-værelses lejligheder. Samtlige værelser har fuldt udstyret tekøkken, spisestue og opholdsstue med sovesofa, satellit-tv og eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer. De fleste af lejlighederne har balkoner og udstråler en hyggelig atmosfære takket være deres bjerghus design med træmøbler og rustikke parketgulve. Bestemt, Casa Metz er det bedste sted at finde varme i dette smukke vinterlandskab.

Casa Metz faciliteter

Enhedsfaciliteter
Madlavning Faciliteter,
Resort faciliteter
Vaskeri, Sauna eller dampbad, Spabad eller Spabad
Nærliggende faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Træningsrum - Udstyret, Fiskeri, Supermarked, Ridning, Legeplads, Restaurant, Skøjteløb - Is, Skiløb - Langrend, Skiløb - Downhill, Swimmingpool - Indendørs, Swimmingpool - Udendørs, Tennis
Lufthavn
Verona / VRN120 Miles / 193 KM
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Casa Metz timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Casa Metz, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Casa Metz, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Casa Metz

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Casa Metz ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Casa Metz.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Casa Metz kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.