Billede af Casa Blanca Resort
Billede af Casa Blanca Resort
Billede af Casa Blanca Resort
Billede af Casa Blanca Resort
Billede af Casa Blanca Resort

Adresse: 11115 Front Beach Road, Panama City Beach, FL, 32407, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.casa-blanca.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Casa Blanca Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Navnet fremkalder visioner af fejende trenchcoats og krigstidens romantik, men Casa Blanca Resort er beliggende i Panama City, intetsteds i nærheden af ​​Afrika! Heldigvis er vejret stadig varmt, palmerne svæver stadig velkomne, og der er potentialet for romantik i en mere afslappet omgivelser. timeshare Lejlighederne her har alle køkkener med fuld størrelse og spisepladser, så du kan nyde et hjemmelavet måltid med din nærmeste og kæreste. Med udsigt over den moderne by og grænser op til Stillehavet, kan du blive tilgivet for at bo i lejligheden.

Skal du vove dig ud som Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår du gør, vil du finde bougainvillea-fyldte boulevarder og edgy arkitektur. Der er også forlystelsesparker tæt ved at holde enhver ungdom moret. For dem der foretrækker et roligt spil i en fantastisk lokalitet, er Florida også kendt for sine golfbaner, og fra feriestedet har du adgang til dit valg af partiet. Selvfølgelig er det umuligt at tale om Florida og ikke nævne de hvide sandstrande og fejlfri vejr, som du vil kunne nyde til dit hjerte indhold direkte fra Casa Blanca Resort.

Casa Blanca Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Strand, Træningsudstyr, Fiskeri, Spillehal, Vaskeri, Sauna, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Bådsejlads (5.0 miles), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Liveunderholdning (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Scuba Dykning (5.0 miles), Shopping Area (Nærliggende), Tennis (4.0 miles), Vandski (5.0 miles), Wind Surfing (5.0 miles),
Lufthavn
Panama City / Bay County - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Casa Blanca Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Casa Blanca Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Casa Blanca Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Casa Blanca Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Casa Blanca Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Casa Blanca Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Casa Blanca Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.