Foto af Carihuela Park Palace
Foto af Carihuela Park Palace
Foto af Carihuela Park Palace
Foto af Carihuela Park Palace
Foto af Carihuela Park Palace

Adresse: Calle Miami, 29620 Torremolinos, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Carihuela Park-Palace? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når vi går på ferie, er vores tid værdifuld. Vi vil gerne få det bedste ud af hver eneste dag og være sikker på at leve livet fuldt ud. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker Carihuela Park Palace i Torremolinos for at tillade os at gøre netop det.

timeshare udvej, der ligger på Costa Del Sol, er perfekt, hvis du vil bruge din tid til at spise fantastisk mad, shopping og socialisere med andre likesindede individer. Spanien er et populært valg af en grund, og det er nede på muligheden for at opleve en fantastisk tid. Tæt ved vandet, men med en frisk pool, hvor man kan forynge lige på stedet, er Carihuela Park Palace godt placeret for dem der nyder afkøling på en varm dag.

Der er restauranter a-plenty i området, så der er rig mulighed for at tage i nogle traditionelle tapas eller paella, og landsbyen El Calvario er i nærheden og tilbyder en smag af andalusisk kultur. Der er også forlystelsesparker og golfbaner i umiddelbar nærhed, så uanset om du har små børn eller store børn eller tror, ​​de er stadig børn, er der noget for enhver smag.

Carihuela Park Palace faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (nogle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken),
Resort faciliteter
Biludlejning, Legepladsområde, Restaurant, Swimmingpool, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Live Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Carihuela Park Palace timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Carihuela Park Palace før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Carihuela Park Palace, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Carihuela Park Palace

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Carihuela Park Palace ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Carihuela Park Palace.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Carihuela Park Palace kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.