Foto af Canal Boat Club på Union Wharf
Foto af Canal Boat Club på Union Wharf
Foto af Canal Boat Club på Union Wharf
Foto af Canal Boat Club på Union Wharf
Foto af Canal Boat Club på Union Wharf

Adresse: Canal Basin, Leicester Road, Market Harborough, Leicestershire, LE16 7UW, ENGLAND
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.canalboatclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Canal Boat Club på Union Wharf? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis du nyder at tage livet i et langsommere tempo, slappe helt af og frakoble kravene fra det daglige liv, er Canalboat Club på Union Wharf til dig. Denne dejlige marina i en markedsby i Leicestershire byder på en velkomstflyvning til fortiden. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker, at det er muligt at lade sig have tid rejst tilbage til før laptops, smartphones og tabletter lavet døgnet rundt en nødvendighed. At komme væk fra det hele er virkelig muligt, når du er på en af ​​disse elskede smalbåde, da du kan træffe beslutningen om bare at smide og flyde til en anden destination!

A timeshare med Canalboat Club på Union Wharf vil du stå i god stand, for så snart du forlader båden, ser du frem til dit næste ophold. Market Harborough er den perfekte base for at udforske det omkringliggende landskab med masser at se og gøre, og selvfølgelig nogle gode restauranter til, når du foretrækker at ikke benytte det fuldt udstyret køkken på båden - eller på sproget af salt sømænd, 'galley'! Canal Boat Club på Union Wharf tilbyder en afslappende og indbydende ferie, som du vil elske og vil vende tilbage for at gentage igen og igen.

Canal Boat Club på Union Wharf Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Bådsejlads, Restaurant,
Nærliggende faciliteter
Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Swimmingpool (2.0 miles),
Lufthavn
Birmingham - (45 miles - 72 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, fredag, mandag

Købe Canal Boat Club på Union Wharf timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Canal Boat Club på Union Wharf, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Canal Boat Club i Union Wharf, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club på Union Wharf

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Canal Boat Club på Union Wharf ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Canal Boat Club på Union Wharf.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Canal Boat Club på Union Wharf kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.