Foto af Canal Boat At Worcester Marina
Foto af Canal Boat At Worcester Marina
Foto af Canal Boat At Worcester Marina
Foto af Canal Boat At Worcester Marina
Foto af Canal Boat At Worcester Marina

Adresse: Lowesmoor Wharf, Worcester, WR1 1RS, England, Det Forenede Kongerige
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.canalboatclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Canal Boat at Worcester Marina? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Worcester Marina tilbyder gæsterne mulighed for at tage ansvaret for deres egen kanalbåd og opleve skønheden i nogle af Britains mest etablerede vandveje. Baseret i den sydlige ende af Worcester Birmingham-kanalen er den ideelle base for alle ruter ind i Shakespeare-landet via floden Severn og Avon, eller ture nordpå i landdistrikterne Worcestershire, hvor du vil passere gennem hjertet af det maleriske Archers-land.

Køb af Canal Boat i Worcester Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Canal Boat i Worcester Marina, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Canal Boat At Worcester Marina, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Canal Boat i Worcester Marina

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Canal Boat på ejendommen i Worcester Marina. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Canal Boat på Worcester Marina.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Canal Boat På Worcester Marina kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.