Foto af Burchell's Bush Lodge
Foto af Burchell's Bush Lodge
Foto af Burchell's Bush Lodge
Foto af Burchell's Bush Lodge
Foto af Burchell's Bush Lodge

Adresse: Paul Kruger Gate, Portia Shabungu Drive, PO Box 259, Skukuza 1350, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Burchell's Bush Lodge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kruger National Park, der nyder sin status som en af ​​de største spilreserver i Sydafrika, er et paradis for safari og spilentusiaster. Det er hjemsted for en mangfoldig pakke af vilde dyr, herunder de store fem, samt en blændende sort fugle. Og kun to hundrede meter fra dette havn er Burchell's Bush Lodge, der giver nem adgang til dette vidunderland og så meget mere.

Omgivet af frodige tropiske skove, ligger denne indkvartering med charmerende overnatningssteder, der bringer gæsterne så tæt på naturen som muligt. Med et rustikt design, de fleste timeshare enheder på Burchell's Bush Lodge giver trøst til seks personer, selvom mindre og mere intime rum er tilgængelige.

Der er et par soveværelser inde i logerne med dobbeltseng og to enkeltsenge og hems med to enkeltsenge. Derudover er der en rummelig opholdsstue med komplet køkken, spisestue og opholdsstue. Imidlertid, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler stærkt måltider, der skal tages i den overdækkede gårdhave og braai område, der åbner til smukke udendørs visninger og med lejlighedsvis musik leveret af fuglenes kor. Der er også en swimmingpool på stedet for din nydelse.

Burchell's Bush Lodge faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Spillehal, Legepladsområde, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Golf (7.0 miles), Live Entertainment (62.0 miles), Medicinsk faciliteter (9.0 miles), Squash (25.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Lufthavn
Nelspruit - (66 miles - 106 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Burchell's Bush Lodge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Burchell's Bush Lodge, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Burchell's Bush Lodge, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Burchell's Bush Lodge

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Burchells Bush Lodge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Burchell's Bush Lodge.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Burchell's Bush Lodge kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.