Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club
Billede af Buganvilias Resort Vacation Club

Adresse: Blvd. Francisco Medina Ascencio 999, Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico, Sydamerika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.buganviliasclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Buganvilias Resort Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Buganvilias Resort Vacation Club, som er charmerende beliggende i Puerto Vallarta, Mexico, blander problemfrit forretning og fritid. Denne firestjernede indkvartering ligger ved siden af ​​stranden, men giver nem adgang til charmen i det nærliggende centrum af Vallarta. Frodige haver med rigelige siddepladser i loungen omgiver hotellets store friformede pools med poolbarer. Besøg spaen med fuld service for en afslappende frist. Der er også en helseklub, dampbad og sauna in-house, samt fire tennisbaner og flere restauranter. La Villita serverer god mad midt i en beroligende havudsigt, mens Las Gaviotas har specialiseret sig i mexicansk køkken og udsøgte middage.

Men Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere ved, at ikke alt er spil på Buganvilias Resort Vacation Club. Et businesscenter med ekspansivt mødelokale er klar til at hjælpe dig på arbejdet. Der er også gratis trådløs internetadgang. Følgelig fire hundrede og treoghalvfjerds timeshare enheder giver komfort efter en lang dag. Disse attraktive værelser har pool- eller havudsigt og har tropisk indretning, vægge med hvid stuk, blege klinkegulve og lyse tekstiler. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, minibar, kaffemaskine samt badeværelse og bruser med hårtørrer. Vælg komfortsenge med premium sengetøj og pudemenuer.

Køber Buganvilias Resort Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Buganvilias Resort Vacation Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Buganvilias Resort Vacation Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Buganvilias Resort Vacation Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Buganvilias Resort Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Buganvilias Resort Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Buganvilias Resort Vacation Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.