Billede af Broadwater Resort Apartments
Billede af Broadwater Resort Apartments
Billede af Broadwater Resort Apartments
Billede af Broadwater Resort Apartments
Billede af Broadwater Resort Apartments

Adresse: 112 Melville Parade, Como, WA, 6152, Australien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Broadwater Resort Apartments? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Broadwater Resort Apartments til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Broadwater Resort Apartments Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Konferencefaciliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Tennis,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Casino (2.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Sø (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde ,
Lufthavn
Perth - (9 miles - 14 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefravær på Broadwater Resort Apartments

Når du køber timeshare på ejendomme som Broadwater Resort Apartments, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Broadwater Resort Apartments, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Broadwater Resort Apartments, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Broadwater Resort Apartments

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Broadwater Resort Apartments. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Broadwater Resort Apartments.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Broadwater Resort Apartments kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.