Billede af Atlas Vacation Holiday Club
Billede af Atlas Vacation Holiday Club
Billede af Atlas Vacation Holiday Club
Billede af Atlas Vacation Holiday Club
Billede af Atlas Vacation Holiday Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.leisuredimensions.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Atlas Vacation Holiday Club


Frihed, fleksibilitet og muligheder for at bytte eller gave uger: disse er blot nogle af de utallige fordele, der tilbydes, når du køber timeshare Punkter med Atlas Vacation Club. Du bliver medlem af en eksklusiv gruppe af medlemmer, der får nogle af de mest spændende ferier verden har set. Du er garanteret at finde noget, der passer dig med en portefølje af 36 rejsemål på sytten forskellige destinationer, fra en engelsk landskabsflyvning til spændingen i Florida parkerne, fra en byferie i Europa til eksotisme og travlhed i Thailand. Gør det hele i dit eget tempo, på din egen tid - som kan lånes fra det næste år for at udvide din ferie eller banket, hvis du planlægger en virkelig speciel ferie i fremtiden.

Indkvartering og faciliteter varierer fra feriested til udvej, men kvaliteten er garanteret uanset din placering. Luksusferier i klubben er lige ved hånden, og du kan endda bytte ved hjælp af RCI-systemet for at udforske muligheder uden for klubben. Hvis du vil have, er sikkerheden af ​​garanteret ferie, men fleksibiliteten af ​​valg, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje timeshare Punkter med Atlas Vacation Club.

Køb Atlas Vacation Holiday Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Atlas Vacation Holiday Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Atlas Vacation Holiday Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Atlas Vacation Holiday Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Atlas Vacation Holiday Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Atlas Vacation Holiday Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Atlas Vacation Holiday Club kan være sikker på, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.