Billede af Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Billede af Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Billede af Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Billede af Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Billede af Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden

Adresse: Corralejo, Fuerteventura,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.grandholidaysclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden


Den største udfordring, du vil møde på Atlantic Garden Beach Mate, er at beslutte, hvilken pool der skal hoppe ind først! Med to voksne pools at vælge imellem og en separat for børnene, vil alle blive holdt glade. Lunger ved vandet, tager en dukkert for at afkøle solopvarmet hud, svømmer op til en poolbar og nipper til forfriskende drikkevarer fra glasperler med kondens ... Når vi tænker på ferie i Fuerteventura, er dette det billede, der kommer til at tænke .

Selvom øen ligger på De Kanariske Øer, tættere på Afrika end Europa, er kulturen tydeligvis den af ​​Spanien. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved, at de bedste ferier er de mest ubesværede, og et ophold på Atlantic Garden Beach Mate er indbegrebet af lethed. Lejlighederne er mere attraktive end gennemsnittet timeshare, designet i en blød moderne stil, og med balkoner med udsigt over de frodige haver vil du være i dit element.

Venture ud af byen, kan Corralejo prale af en uberørt hvid sandstrand med turkisbølger, der forsigtigt lapper ved kysten. Den ex-pat samfund giver byen en venlig, international stemning, men med en tydelig spansk holdning. Du kan være på ferie, men du er også hjemme.

At købe Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Atlantic Garden og Grand Holidays Club hos Atlantic Garden, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Atlanterhavshave og Grand Holidays Club hos Atlantic Garden, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Atlanterhavshave og Grand Holidays Club på Atlanterhavshave kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.