Billede af Atlantic Club Campanario Calahonda
Billede af Atlantic Club Campanario Calahonda
Billede af Atlantic Club Campanario Calahonda
Billede af Atlantic Club Campanario Calahonda
Billede af Atlantic Club Campanario Calahonda

Adresse: Avenida de Espana 22, Urbanización Sitio de Calahonda
29650 Mijas-Costa
Malaga, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Atlantic Club Campanario Calahonda? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa del Sol fremmer forventninger til solskin, og denne utrolige region i Spanien leverer sikkert på den front. Med næsten tre tusinde solstråler om året, men forholdsvis milde temperaturer, uanset årstiden, er området et smart valg for den kloge rejsende.

Den lille by Mijas er en hvidkalket andalusisk skønhed med ekstra charme og mellem golfrundene på et af de syv spektakulære kurser, kan du indhente lokalt dyrkede delikatesser i en af ​​restauranterne ved stranden. For golfelskere er området en drøm, der er til stede, med både historisk vigtige fyrretyve årige kurser og uberørte nyudviklede kurser.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved helt sikkert, hvad der gør en udvej skiller sig ud og for os, der sætter Atlantic Club Campanario Calahonda fast øverst på listen. Den unikke pool er segmenteret i fire kronblade, en strålende udsigt fra balkonen på nogen af ​​de timeshare lejligheder, enten studio, et-, to eller endda tre-værelses. Med stranden kun få minutter væk og tæt på A7, er Atlantic Club Campanario Calahonda en fantastisk mulighed for dem, der virkelig ønsker at få mest muligt ud af deres ferie.

Atlantic Club Campanario Calahonda Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Medicinsk faciliteter, Sauna, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Live Entertainment (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Dykning (3.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis (2.0 miles), Vandski (3.0 miles), Windsurfing (3.0 miles)
Lufthavn
Malaga - (24 miles - 38 km)
Tjek ind / ud
lørdag

At købe Atlantic Club Campanario Calahonda timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Atlantic Club Campanario Calahonda, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Atlantic Club Campanario Calahonda, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Club Campanario Calahonda

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Atlantic Club Campanario Calahonda ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Atlantic Club Campanario Calahonda.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Atlantic Club Campanario Calahonda kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.