Billede af Apple Valley Resort
Billede af Apple Valley Resort
Billede af Apple Valley Resort
Billede af Apple Valley Resort
Billede af Apple Valley Resort

Adresse: 428 Clubhouse Drive, Howard, OH, 43028, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.applevalleyresort.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Apple Valley Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Apple Valley Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Apple Valley Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (Alle enheder), Whirlpool / Hot Tub (alle enheder),
Resort faciliteter
Golf, Vaskeri, Legepladsområde, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
(1.0 miles), Frisør (30.0 miles), Ridning (1.0 miles), Sø (9.0 miles), Live underholdning (3.0 miles), 25.0 miles ), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Restaurant (10.0 miles), Shoppingområde (9.0 miles), Skiskole (3.0 miles),
Lufthavn
Columbus - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Apple Valley Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Apple Valley Resort, er du garanteret en årlig flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Apple Valley Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Apple Valley Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Apple Valley Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Apple Valley Resort-ejendomme. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Apple Valley Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Apple Valley Resort kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.