Foto af Tropical Park
Foto af Tropical Park
Foto af Tropical Park
Foto af Tropical Park
Foto af Tropical Park

Adresse: Apartamentos Tropical Park, Avenida el Jable 41, Callao Salvaje, 38678 Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.tropicalpark.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Apartamentos Tropical Park


Fantastisk beliggenhed, en bred vifte af faciliteter, smukke lejligheder - det er svært at identificere en enkelt grund, der gør Apartamentos Tropical Park til en fantastisk timeshare. Det er bedst at sige det har simpelthen det hele. Kun hundrede og halvtreds meter fra stranden tilbyder denne indkvartering i Tenerife Spanien en spektakulær udsigt over La Gomera. Omkring er der golfbaner, indkøbsområder, vandre- og cykelruter samt virksomheder med vandaktiviteter som sejlads og surfing.

Inden for hotellet byder på smukke svømmebassiner omgivet af et solarium med liggestole og parasoller, mens saunaen og boblebadet tilbyder endeløs forkælelse. En række sportsfaciliteter venter yderligere internt, herunder et dykkecenter, tennisbane, squashbaner, bordtennis og poolborde. Der er også tre restauranter til at tilfredsstille dine madbehov.

Anbefales af Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere, Apartamentos Tropical Park har standard- og deluxe-lejligheder med balkoner, der åbner udsigt til poolen eller havet. Samtlige værelser har komplet køkken, opholdsområde, LCD-tv og badeværelser med hydromassagedusj. Alle disse ting sat sammen? En perfekt ferie er sikret med hvert ophold.

Tropiske Park Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Tøjvask, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Tennis (Udstyr til rådighed)
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (4.0 miles), Casino (4.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Vandski (5.0 miles), Windsurfing (5.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Tropical Park timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Tropical Park, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Tropical Park hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Tropical Park

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Tropical Park ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Tropical Park.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Tropical Park kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.