Billede af Hotel Tropical Park
Billede af Hotel Tropical Park
Billede af Hotel Tropical Park
Billede af Hotel Tropical Park
Billede af Hotel Tropical Park

Adresse: Apartamentos Tropical Park, Avenida el Jable 41, Callao Salvaje, 38678 Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.tropicalpark.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Hotel Tropical Park


Fantastisk beliggenhed, en bred vifte af faciliteter, smukke lejligheder - det er svært at identificere en enkelt grund, der gør Apartamentos Tropical Park til en fantastisk timeshare. Det er bedst at sige det har simpelthen det hele. Kun hundrede og halvtreds meter fra stranden tilbyder denne indkvartering i Tenerife Spanien en spektakulær udsigt over La Gomera. Omkring er der golfbaner, indkøbsområder, vandre- og cykelruter samt virksomheder med vandaktiviteter som sejlads og surfing.

Inden for hotellet byder på smukke svømmebassiner omgivet af et solarium med liggestole og parasoller, mens saunaen og boblebadet tilbyder endeløs forkælelse. En række sportsfaciliteter venter yderligere internt, herunder et dykkecenter, tennisbane, squashbaner, bordtennis og poolborde. Der er også tre restauranter til at tilfredsstille dine madbehov.

Anbefales af Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere, Apartamentos Tropical Park har standard- og deluxe-lejligheder med balkoner, der åbner udsigt til poolen eller havet. Samtlige værelser har komplet køkken, opholdsområde, LCD-tv og badeværelser med hydromassagedusj. Alle disse ting sat sammen? En perfekt ferie er sikret med hvert ophold.

Hotel Tropical Park faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Tøjvask, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Tennis (Udstyr til rådighed)
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (4.0 miles), Casino (4.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Vandski (5.0 miles), Windsurfing (5.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køber Hotel Tropical Park timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Tropical Park før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hotel Tropical Park, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Tropical Park

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Tropical Park ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hotel Tropical Park.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Hotel Tropical Park kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.