Billede af Antigua Village Beach Club
Billede af Antigua Village Beach Club
Billede af Antigua Village Beach Club
Billede af Antigua Village Beach Club
Billede af Antigua Village Beach Club

Adresse: Postboks 649, Dickenson Bay, St. John's, Antigua, Antigua og Barbuda
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.antiguavillage.net

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Antigua Village Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Antigua Village Beach Club er et perfekt feriested beliggende lige på kanten af ​​Caribien. Kun få skridt fra havet, hver timeshare kommer med en betagende udsigt over havet. St. John er det travle centrum af Antigua, men dette feriested er perfekt placeret for at holde støj og aktivitet til et minimum. Der er restauranter inden for gåafstand ud over de lækre tilbud på feriestedet. Hold dig selv afslappet ved at nippe til en daglig kaffe, tage en dukkert i den udendørs pool eller bare nyde de smukke seværdigheder i den smukke Dickenson Bay.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker de frodige grønne haver og on-site masseuse, elementer, der bidrager til en ferie, der hjælper dig med at slappe af og glemme stressene i hjemmet. Feriegæster, der har vendt tilbage til Antigua Village Beach Club i årevis ved, at der ikke er noget sted som det andre steder, og de vil fortsætte med at komme tilbage så længe de kan. Selv gamle hænder elsker 'at kende dig' drikkevarer ved poolen mandag aften, så sørg for ikke at gå glip af denne begivenhed - du kan møde dine feriekammerater de næste tyve år!

Antigua Village Beach Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Some Units), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Minikitchen / Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler ,
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlads (Udstyr til rådighed), Fiskeri, Supermarked, Vaskeri, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Vandski (Udstyr til rådighed), Windsurfing (Udstyr til rådighed)
Nærliggende faciliteter
Kasino (i nærheden), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Træningsudstyr (2.0 miles), Golf (3.0 miles), Frisør (Nærliggende), Fitness Club (2.0 miles), Ridning (Nærliggende), Live Underholdning (2.0 miles), Scuba Diving (Nærliggende), Shoppingområde (3.0 miles), Spa (6.0 miles), Tennis (Nærliggende), Whirlpool / Hot Tub (6.0 miles),
Lufthavn
VC Bird International - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Antigua Village Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Antigua Village Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Antigua Village Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Antigua Village Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Antigua Village Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Antigua Village Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Antigua Village Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.