Billede af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Billede af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Billede af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Billede af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Billede af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Adresse: Anfi Tauro, Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.anfi.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)


En del af den prestigefyldte Anfi Group, Anfi Tauro / Anfi Emerald Club ligger i den storslåede Tauro-dal tæt på Atlanterhavet med en fantastisk hvid sandstrand og muligvis den bedste udsigt i Gran Canaria. Udvej har topkvalitet timeshare Indkvartering for sine medlemmer som standard. Den fem hundrede kaj marina og et livligt indkøbscenter ligger også i nærheden.

Indhyllet mellem bjergene er kronens juvel. Den verdensklasse atten hullers golfbane, der er vedligeholdt til PGA-standarder sammen med dets golfakademi, der henvender sig til alle niveauer af færdigheder. Der er også ni hullers bane, driving range, putting green og chipping område og selvfølgelig klubhuset og restauranten. Dette er helt klart det ideelle feriehus for golfentusiasten såvel som opdagelsesrejsende.

Anfi Tauro / Anfi Emerald Clubs fremragende beliggenhed kan prale af solskin året rundt og er ideel til at udforske øen og alt hvad den har at tilbyde. Travel and Leisure Group er stolte over at kunne levere dette fremragende Anfi Group golfspillere ty i solrige milde klima af Gran Canarias betagende landskab, som helt sikkert vil appellere til både par og familier, det er virkelig et paradis.

Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pool Børnepool Golf Squash Legeplads Live underholdning Biludlejning Dagligvarer Tøjvask Restaurant Snackbar
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), børnepasning (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, mandag, onsdag

Køb Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Anfi Tauro (Anfi Emerald Club), før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club), hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club).

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.