Foto af Anantara Vacation Club
Foto af Anantara Vacation Club
Foto af Anantara Vacation Club
Foto af Anantara Vacation Club
Foto af Anantara Vacation Club

Adresse: 3rd Gulv, Hvid Gruppe 1 Bygning, 75 Soi Rubia, Sukhumvit 42, Bangkok 10110, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.anantaravacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Anantara Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Med så meget skønhed rundt om i verden er det nogle gange udfordrende at vælge et feriedestination. Ønsker du at opleve eksotisk Bali? Hvad med sandstranden i Phuket, Thailand? Glem ikke de luksuriøse villaer i Koh Samui, Thailand og de moderne suiter i Bangkok, såvel som i Sanya, Kina og Queenstown, New Zealand.

Kan stadig ikke træffe en beslutning? Nyd dem alle ved at købe Club Points fra Anantara Vacation Club. Dette sikrer evigt ferie i luksuriøse feriesteder og hoteller over hele verden til den bedste værdi. Anbefales af Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere, Anantara Vacation Club lader dig udforske og opdage alle verdenshjørner med en point-baseret timeshare ejendomsret. Dette indebærer et engangs køb af årlige Club Points, der tjener som din ferie valuta. Jo længere du bliver, desto større adgang får du til eksklusive Club Owner privilegier og fordele.

Disse point vil aldrig blive forøget, automatisk fornyes årligt, kan sælges eller arves, og eventuelle ubrugte kan forlænges med yderligere tolv måneder. Ikke alene kan du lave personlige drømmeferier, der er også mere frihed til at vælge, hvor de skal hen og hvor længe de skal være. Det er fleksibelt og sikkert, og det eneste der er tilbage for dig at gøre, er at baske i luksus og komfort i spektakulære globale destinationer.

Køb Anantara Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Anantara Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Anantara Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Anantara Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Anantara Vacation Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Anantara Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Anantara Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.