Billede af Amarilla Golf and Country Club
Billede af Amarilla Golf and Country Club
Billede af Amarilla Golf and Country Club
Billede af Amarilla Golf and Country Club
Billede af Amarilla Golf and Country Club

Adresse: Urbanizacion Amarilla Golf, 38639 San Miguel de Abona, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.amarillagolf.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Amarilla Golf and Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis golf, dykning og ridning er op ad din gade, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere kan ikke anbefale Amarilla Golf and Country Club stærkt nok. Dette førsteklasses resort tilbyder al slags underholdning til lands og til vands. Selvfølgelig er golfbanen et stort trækplaster, ofte beskrevet som 'urørt', 'ulastelig' og endda 'udfordrende' - ingen ønsker trods alt en nem bane!

Beliggende i San Miguel de Abona på Tenerife, dette timeshare lader dig opleve alt det bedste fra Spanien, mens du bor komfortabelt og velplejet i luksuriøse omgivelser. Med en utrolig udsigt over bjergene og havet tilbyder lejlighederne rummelig indkvartering og afslapning ved poolen til eftermiddage efter en runde.

Det bedste er, at selvom Tenerife er et populært turistmål, så er den dejlige kystby væk fra den veltrampede sti. Tag 'Forgotten Road', der snor sig sydpå gennem øen, langs smukke brostensbelagte gader, forbi traditionelle træhuse med indviklede balkoner. Forkæl dig selv med saftige lokalt dyrkede tomater i hjemmelavede restauranter, og se på øens berømte sorte sandstrande. På Amarilla Golf and Country Club får du en afslappende ferie, du sent vil glemme, hvor de lokale accepterer dig som en af ​​deres egne.

Køber Amarilla Golf and Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Amarilla Golf and Country Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Amarilla Golf and Country Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Amarilla Golf and Country Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Amarilla Golf and Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Amarilla Golf and Country Club.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Amarilla Golf and Country Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.