Foto af Alhambra i Poinciana
Foto af Alhambra i Poinciana
Foto af Alhambra i Poinciana
Foto af Alhambra i Poinciana
Foto af Alhambra i Poinciana

Adresse: 500 E. Cypress Parkway, Poinciana, FL, 34759, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: diamondresorts.com/destinations/property/Alhambra-at-Poinciana

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Alhambra i Poinciana? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Uforglemmelige dage og nætter venter på dig kl Alhambra i Poinciana. Dette resort tilbyder dig brugen af ​​en opvarmet swimmingpool, oplyst tennisbane, legeplads for børn og babypool. For at toppe det hele er Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld og andre spændende attraktioner i Orlando-området inden for 45 minutter fra timeshare udvej.

Alhambra på Poinciana Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Nogle Enheder, Ingen / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Børnepool, Legeplads, Svømmebassin, Tennis (udstyr tilgængeligt),
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (15.0 miles), Strand (65.0 miles), Bådsejlads (6.0 miles), Fiskeri (6.0 miles), Golf (i nærheden), købmand (i nærheden), Frisør (i nærheden), Ridning (3.0 miles), sø ( 6.0 miles), medicinske faciliteter (i nærheden), Racquetball (i nærheden), shoppingområde (15.0 miles), vandski (15.0 miles),
Lufthavn
Orlando International - (35 miles - 56 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køber Alhambra på Poinciana timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Alhambra hos Poinciana før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Alhambra hos Poinciana, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Alhambra i Poinciana

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Alhambra på Poinciana ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Alhambra i Poinciana.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Alhambra hos Poinciana kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.