Billede af Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Billede af Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Billede af Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Billede af Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Billede af Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa

Adresse: 42, 1-10, 30 Thawewong Rd, Patong, Kathu-distriktet, Phuket 83150, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.absoluteresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Phuket, Thailand pakker en strålende sort i sin lille ø, og den nemmeste måde at suge det hele på er at vælge en god timeshare som Absolut Sea Pearl Beach Resort og Spa. Med pæne dobbeltværelser og suiter ligger denne indkvartering i hjertet af Patong, kun få minutter fra stranden og omgivet af vidunderlig lokal spisning, købetophold og blændende natteliv og underholdning.

Anbefales af Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere, Absolut Sea Pearl Beach Resort og Spa kombinerer perfekt fritid og spænding. En udendørs swimmingpool udgør et alternativ til den hvide sandstrand. For det ultimative i afslapning venter The Royal Spa. Talrige spisemuligheder er også tilgængelige i huset, herunder en al fresco restaurant, en strand cafe, klub lounge og bar ved poolen.

Desuden kan gæsterne tage til havet ombord på den smukke tvillingmastede træskonner Jabuticaba eller den endnu mere luksuriøse Voyager-yacht. Begge sikre et vidunderligt krydstogt. Hvis disse aktiviteter ikke er nok, kan fiskeri og rafting gennem den tropiske regnskov og dejlige landskaber også arrangeres for at sikre en begivenhedsrig ferie til dig.

Køber Absolut Sea Pearl Beach Resort og Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Absolut Hav Pearl Beach Resort og Spa, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Absolute Sea Pearl Beach Resort and Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.