Foto af 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Foto af 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Foto af 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Foto af 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Foto af 1492 Suites at La Pinta Beach Club

Adresse: Avenida de Espana nr. 5, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, De Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på 1492 Suites at La Pinta Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bekvemt placeret i Costa Adeje og en kort afstand fra Torviscas Beach. 1492 suiter på La Pinta Beach Club har udsigt over Puerto Colon Marina. På stedet inkluderer faciliteter og snackbar ved poolen med aftenaktiviteter. Suiterne har en førsteklasses beliggenhed, hvor gæsterne kan besøge den overflod af barer og restauranter i nærheden. Der er også en række vandsportaktiviteter at nyde. Dette timeshare resort tilbyder et fantastisk udvalg af ting at gøre for en dejlig ferie.

1492 suiter på La Pinta Beach Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Madlavningsfaciliteter (i enheder)
Resort faciliteter
Bar / cocktail lounge, Biludlejning, Underholdning - Live, vaskeri, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool - Udendørs
Nærliggende faciliteter
Strand, Båd Marina / Lancering, Casinospil, Day spa, Træningsrum - Udstyret, Golf, Supermarked, Ridning, Racquetball, Sejlads / Udlejning, Dykning, Tennis
Lufthavn
Tenerife Syd / TFS 11 Miles / 18 KM
Tjek ind / ud
TBA

Købe 1492 suiter på La Pinta Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej 1492 suiter på La Pinta Beach Club, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med 1492 Suites på La Pinta Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på 1492 Suites på La Pinta Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge 1492 suiter på La Pinta Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med 1492 Suites på La Pinta Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare at bruge 1492 Suites på La Pinta Beach Club kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.