Foto af The Ridge Resort
Foto af The Ridge Resort
Foto af The Ridge Resort
Foto af The Ridge Resort
Foto af The Ridge Resort

Adresse: 67 Goldfield Heights, Queenstown, 9300, Sydøen, New Zealand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.classicholidays.com.au/resort/ridge-resort

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Ridge Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ridge Resort i Queenstown ligger i en beskyttet bugt ved Lake Wakatipu, New Zealands mest populære året rundt timeshare udvej. Den centrale Otago-region har en farverig historie, med tegn på guldfeberdagene stadig til stede.

New Zealand's største bjerge findes i denne region og byder på gode pister og moderne stolelifte til sneskiløb. Om sommeren er drageflyvning, kanosejlads, windsurfing, rafting, speedbåd og ørredfiskeri populære. Ture med båd, fly, helikopter og firehjulstræk kan bookes for at se dette unikke område.

Køb af The Ridge Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Ridge Resort før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Ridge Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Ridge Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Ridge Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med The Ridge Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Ridge Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.