Billede af Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort
Billede af Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort

Adresse: 4100 Marriott Dr, Panama City Beach, FL 32408, Florida, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: hiclubvacations.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du leder efter timeshare in Florida, finder du kilometer efter kilometer af strande og masser af vandbaserede aktiviteter i Panama City, sammen med rigelige muligheder for molefiskeri og spektakulære solopgange over smaragdgrønt vand. Og selve resortet: Bay Point Resort. Beliggende midt i to 18-hullers mesterskabsgolfbaner og elleve hundrede hektar smukt land, er dette resort ideelt placeret for feriegæster, der elsker at nyde naturens vidundere og dyreliv. Placeringen er ikke midt i handlingen på stranden, men giver i stedet feriegæster en følelse af sindsro og stilhed, og selve stranden er blot fem minutters kørsel.

Alle grunde er smukt vedligeholdt, med en smuk lystbådehavn og anlagt pool. Suiterne er fuldt udstyret med gryder og pander, service og glas, komplet køleskab med ismaskine, ovn og mikroovn, Wi-Fi og fuld aircondition. Fra selve resortet kan du leje bølgeløbere, kajakker og sejlbåde, sammen med at booke dig selv på en delfinudflugt på Shell Island. Mulighederne er uendelige, især med en tur til Panama City, hvor du kan nyde shopping, restauranter og forskellige underholdningsmuligheder. For spænding og afslapning pakket ind i den samme ferie, Rejse og fritid gruppe præsentere timeshare på Bay Point Resort.

Holiday Inn Club Vacations på Bay Point Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Jacuzzi / boblebad
Arcade / spillerum
Fitness center
show
Gavebutikker eller aviskiosk
spa
Sauna
Svømmepøl

Resort faciliteter
snorkeling
Underholdning/natteliv (21+)
tennis
Fiskeri
Vandski
Jetski
Ping Pong
Lake
Volleyball
Windsurfing
Sejlads
Cykling
Golf Boliger

Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden)
Skøjteløb (19.0 km)
Strandfaciliteter (8.0 km)
Golf - miniature
Dykning (3.0 km)
Scuba Diving Type: Saltvand
Ridning (3.0 km)
Bowlingbane (8.0 km)
Helikopter/fly sightseeing (10.0 km)

Lufthavn
Resort transport/shuttle service til lufthavnen
Tjek ind / ud
Indtjekningstid: 16:00
Udtjekningstid: 10:00
Uger Resort check-in dage: fredag

Køb af Holiday Inn Club Vacations på Bay Point Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Inn Club Vacations på Bay Point Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Inn Club Vacations på Bay Point Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Inn Club Vacations på Bay Point Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Holiday Inn Club Vacations at Bay Point Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Holiday Inn Club Vacations på Bay Point Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.